Medische fitness

Medische Fitness

Medische Fitness is voor iedereen, van jong tot oud, die wil trainen onder de deskundige en persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut. Dit kan zijn ter preventie van klachten, als vervolg op fysiotherapie, bij (chronische) klachten aan gewrichten en/of spieren en/of ondersteuning bij (hervatten van) werk of sport.

In groepen van maximaal 8 personen werk je op eigen niveau aan individuele doelen. Bijvoorbeeld voor het verbeteren van je conditie of herstellen van je rugklachten. Tijdens de Medische Fitness maak je gebruik van diverse cardio- en krachttoestellen, maar ook van losse gewichten en grondoefeningen.
Procedure
Er wordt een afspraak gemaakt met een fysiotherapeut voor een intake. Tijdens deze intake vraagt de fysiotherapeut naar je voorgeschiedenis en voert hij een aantal testen uit om zo goed mogelijk beeld te krijgen van je hulpvraag en je belastbaarheid. Vervolgens maakt de fysiotherapeut een op maat gemaakt trainingsschema, geheel rekening houdend met jouw lichaam en doelstelling.

Voor meer informatie bel 043-3262228